WordPresswebb.se (WordPresswebb.se)

Denna webbplats drivs av företaget Mediabrand som erbjuder konsulttjänster inom WordPress. Här finns information om deras olika tjänster såsom utveckling och design av WordPress-sajter anpassade efter kundens behov. De hjälper även till med underhåll, support, säkerhet och optimering. På sidan kan man läsa om deras process, priser och referensprojekt. Formulär finns för att begära offert.

Gamebook.se (Gamebook.se)

Gamebook är en svensk onlinebutik inriktad på brädspel, rollspel och sällskapsspel. Utöver att sälja olika spel från kända förlag, arrangerar de även spelkvällar och events för gemenskap kring hobbyn. På deras sajt hittar man nyheter, presentationer av produkter och teman, info om kommande spelträffar samt blogginlägg. Det går att söka bland produkterna eller läsa mer om olika spelgenrer. Leverans och betalningsalternativ presenteras.

Jstal.se (Jstal.se)

Hemsidan tillhör Järn-, stål- och aluminiumhantering AB som levererar olika slags metallprodukter. På sajten finns information om företaget och dess historia, produktsortiment inom stål, rostfritt och aluminium samt tjänster som skräddarsydda leveranser. Kontaktuppgifter och öppettider finns med.

Hemstakatten.se (Hemstakatten.se)

Hemstakatten är en inredningsbutikskedja med flera fysiska butiker i Sverige. På deras webbsida får man en bild av deras koncept med inspirerande produkter och avslappnad atmosfär. Man kan se aktuella kollektioner inom kategorierna dekoration, textilier och presentartiklar. Adresserna till butikerna finns med så man kan besöka närmaste affär. Det går även att handla på nätet och få varorna skickade hem.

Brafilmtips.se (Brafilmtips.se)

En sajt som ger tips om bra filmer inom olika genrer som drama, thriller, komedi med mera. Det publiceras även egna recensioner av nyare och äldre filmer. Besökaren kan läsa om olika filmsubkategorier eller söka efter en viss skådespelare. Målet är att inspirera och rekommendera goda filmer.

Emmalinderoth.se (Emmalinderoth.se)

Fotograf Emmalinderoths hemsida som visar hennes bilder och information om hennes arbete. Här delar hon med sig av porträtt, miljöbilder, produktfoton och annat. Det går att läsa mer om hennes bakgrund och metoder. Kontaktformulär finns för uppdragsförfrågningar.

Hammartappans.se (Hammartappans.se)

En bondgård som säljer kött, ägg och grönsaker direkt från gården. Här finns även information om verksamheten och de olika djuren. Man kan se produktsortimentet och läsa om gårdens historia och drift. Kontaktuppgifter finns för att beställa varor eller boka guidade besök.

Tyresoview.se (Tyresoview.se)

Ett hotell- och konferensanläggning i Tyresö med rum, möteslokaler och restaurang. På sajten kan man läsa om deras faciliteter, boka rum och arrangemang. Det går även att se bilder och information om de olika rummens utformning och möjligheter. Restaurangen presenterar sin meny.

Naimi.se (Naimi.se)

Designbyrån Naimis hemsida som visar deras produkter och tjänster inom grafisk formgivning och varumärkesbyggande. Här delas deras filosofi och arbetssätt. De olika tjänsterna såsom identitetsdesign, webbutveckling och trycksaker presenteras. Det går att läsa referensprojekt och kontakta dem för offertförfrågan.

Haboft.se (Haboft.se)

Habo Trä AB hemsida som handlar om deras trävaruproduktion och leveranser till bygg- och möbelindustrin. Företagets historia, produkter och certifiering beskrivs. De levererar sågat virke, fanér, limträ och hyvlade produkter. Kontaktuppgifter och leveransinformation finns lätt tillgängligt.